Vernieuwde piste New Flandria Ranch

Sinds kort nieuwe buitenpiste (50m x 80 m) met een goeie, witte bodem (Mettet zand) in New Flandria Ranch in Torhout, met vernieuwd parcours van een 12-tal hindernissen en een gezellige terras. Kortom de ideale plaats om te trainen of deel te nemen aan de komende WVUR wedstrijden.

Lees het volledige artikel»

Info JP en A wedstrijden;

Beste Leden, Na een goede leerschool afgelopen weekend, herinneren wij u er nogmaals aan dat alle veranderingen tijdens de JP en A wedstrijden (bv; andere ruiter, ander paard, andere proef) u 5€ administratieve kost betaalt. Ook wanneer u met een ander paard in de ring verschijnt en niet eerst langs het secretariaat passeert (1u voor [...]

Lees het volledige artikel»

Zondag de eerste manche van de Decathlon Trophy!

Aanstaande zondag wordt tijdens de A-wedstrijd jumping in Pottes de eerste manche gereden van de Decathlon Trophy.  De Decathlon Trophy is een nieuw regelmatigheidscriterium van vier wedstrijden tijdens een A-wedstrijd in de proeven 90cm, 100cm en 110cm.  Deze Trophy is een exclusieve samenwerking tussen WVUR en de Decathlon-vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Brugge.

Lees het volledige artikel»

Jumping 1401 Moosele

Beste Leden, Gezien de opmerking van de milieu politie, dienen wij buiten onze wil, om volgende maatregelen te treffen. Door de beperking van maximum 6u wedstrijd op de buitenpistes, zullen op zaterdag de pony proeven indoor plaatsvinden, en op zondag zullen de proeven 90cm en 100cm indoor plaatsvinden. Overige proeven blijven ongewijzigd, alsook het uur [...]

Lees het volledige artikel»

Wijziging locatie WVUR dressuurwedstrijd 13 April!

Graag wijzen we u erop dat de dressuurwedstrijd van 13 April 2014 zal doorgaan te Stal de Ark, Noordbosstraat 2a, Handzame, (en niet te New Flandria Ranch)

Lees het volledige artikel»
play