Regelgeving: Aan welke wedstrijden mag ik deelnemen en wanneer?

Bron: www.vlp.be In de meeste disciplines zijn de laatste voorbereidingen aan de gang voor de eerste wedstrijden van het seizoen 2015. We maken je graag nog even attent op de regelgeving over deelname aan wedstrijden.

Lees het volledige artikel»

overlijdensbericht Martine DHONDT

Hierdoor vervullen wij de droeve plicht u te moeten berichten dat Martine DHONDT moeder van jurylid Yves  Soetaert en schoonmoeder van Christel Van Hove overleden is. Uitvaart op maandag 16 februari om 10u30 aula uitvaartcentrum Vuysteke, Oudenaardsesteenweg 42, 8580 Avelgem. Wij wensen de familie veel sterkte toe.

Lees het volledige artikel»

overlijdensbericht Johan Bekaert

Hierdoor vervullen wij de droeve plicht u te moeten berichten dat na een lange ongelijke strijd, Dhr. Johan Bekaert is overleden. De uitvaartdienst zal worden gehouden as zaterdag om 10u30 in de Sint Brixius kerk  Markekerkstraat 6 – 8510 Marke. Veel sterkte aan de familie.

Lees het volledige artikel»

Definitieve kalender Jumping en Dressuur staan online!

Jumping – criteria Dressuur – criteria  

Lees het volledige artikel»

Wat moet ik doen om de eerste keer op wedstrijd te gaan?

WVUR geeft de kans aan beginnende ruiters om op een economische en makkeijke manier te kunnen deelnemen aan officiele wedstrijden! Al vanaf 15€ per jaar (incl verzekering + eventuele clubbijdrage) kan u van start gaan op onze B-wedstrijden. In 3 stappen bent u ingeschreven: 1. U vraagt vooraf bij uw VLP club een VLP Licentie […]

Lees het volledige artikel»
play