WVUR nieuwe verkiezingen

De Raad van bestuur WVUR heeft beslist dit jaar nog nieuwe verkiezingen te organiseren zodoende een nieuw bestuur samen te stellen voor een periode van 4 jaar. Kandidaten voor deze functie kunnen zich melden via één van de VLP clubs.(Deze clubs moeten effectieve clubs zijn, dus min 2 jaar Lid bij de VLP.) De verkiezingen […]
Lees het volledige artikel»

WVUR NODIGT UIT: DINNER met GALABAL

Op zaterdag 24 oktober vindt het WVUR GALA 2015 plaats in de schitterende zaal van Salons Cortina te Wevelgem. Vanaf 19h30 wordt u verwacht voor een aperitief, gevolgd door een dinner. We kunnen u alvast de menu al verklappen: 3 verzorgde huisbereide hapjes Zeewolf met kruidige korst – geprakte aardappel met grondprei – Chablisroomsaus Langzaam […]
Lees het volledige artikel»

prijzengeld 1432

Beste Ruiters.. we zijn iets te vrijgevig geweest, en per vergissing werd het prijzengeld van de wedstrijd 1432 op 26-27 september te stal de Ark 2x uitbetaald, wij vragen hopen op medewerking om deze overschrijvingen aan ons terug te storten. Dank u en mijn excuses voor het ongemak.
Lees het volledige artikel»

Amazone Kampioenschap 2015

Dikke proficiat aan al onze amazones die op 3 en 4 oktober van start gingen op het amazone kampioenschap , op een derde plaats eindigde Carron Charlotte, 2de plaats was voor Devriendt Janne en de overwinning was voor Verhamme Sarah.
Lees het volledige artikel»

Jumping New Flandria!

Beste ruiters, alle proeven worden op zondag gereden, zaterdag wordt afgelast! alle inschrijvingen werden verplaatst, indien u niet op zondag kan starten gelieve dit per mail te bevestigen met vermelding van uw rekeningnummer,  of ter plaatse op het secretariaat. wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
Lees het volledige artikel»
play