Info JP en A wedstrijden;

Beste Leden, Na een goede leerschool afgelopen weekend, herinneren wij u er nogmaals aan dat alle veranderingen tijdens de JP en A wedstrijden (bv; andere ruiter, ander paard, andere proef) u 5€ administratieve kost betaalt. Ook wanneer u met een ander paard in de ring verschijnt en niet eerst langs het secretariaat passeert (1u voor [...]

Lees het volledige artikel»

Zondag de eerste manche van de Decathlon Trophy!

Aanstaande zondag wordt tijdens de A-wedstrijd jumping in Pottes de eerste manche gereden van de Decathlon Trophy.  De Decathlon Trophy is een nieuw regelmatigheidscriterium van vier wedstrijden tijdens een A-wedstrijd in de proeven 90cm, 100cm en 110cm.  Deze Trophy is een exclusieve samenwerking tussen WVUR en de Decathlon-vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Brugge.

Lees het volledige artikel»

Jumping 1401 Moosele

Beste Leden, Gezien de opmerking van de milieu politie, dienen wij buiten onze wil, om volgende maatregelen te treffen. Door de beperking van maximum 6u wedstrijd op de buitenpistes, zullen op zaterdag de pony proeven indoor plaatsvinden, en op zondag zullen de proeven 90cm en 100cm indoor plaatsvinden. Overige proeven blijven ongewijzigd, alsook het uur [...]

Lees het volledige artikel»

Wijziging locatie WVUR dressuurwedstrijd 13 April!

Graag wijzen we u erop dat de dressuurwedstrijd van 13 April 2014 zal doorgaan te Stal de Ark, Noordbosstraat 2a, Handzame, (en niet te New Flandria Ranch)

Lees het volledige artikel»

Richtlijnen inschrijvingsprocedure Jumping, gelieve deze aandachtig door te nemen.

Beste Ruiters, Om in 2014 de werking van het secretariaat nog te optimaliseren, zijn wij van start gegaan met een nieuw programma, hiervoor zijn wij genoodzaakt enkele aanpassingen door te voeren wat betreft de inschrijvingsprocedures. Gelieve deze aandachtig door te nemen.  Mocht u specifieke vragen of opmerkingen hebben,  kan u het secretariaat steeds contacteren.

Lees het volledige artikel»
play