WVUR verkiezing 2021 – 2024

Ontdek hier de kandidaten voor de verkiezingen

Update jumping Stoeterij Deloof

De proeven 60 & 70 cm gaan binnen door, vanaf de proeven 80 cm wordt alles buiten georganiseerd. Er kan in de binnen piste ingesprongen worden.

Overlijden Frans Baert

Op 15 september is Frans Baert overleden op 79 jarige leeftijd. Frans en Anna hebben jarenlang de Flandria Ranch uitgebaat.
De uitvaartdienst vindt plaats in intieme kring.

Uit de WVUR wensen we de familie en vrienden veel sterkte bij dit pijnlijke en veel te vroeg verlies.

Stad Torhout heft aanvullende maatregelen op

Na de nationale veiligheidsraad van 20 augustus heeft de Stad Torhout beslist om alle genomen aanvullende maatregelen van 27 juli te versoepelen. Vanaf 28 augustus wordt het verbod op het organiseren van publiek toegankelijke evenementen en tornooien opgeheven. Vanaf deze datum stappen ze over op de federale maatregelen. Dit is goed nieuws voor de WVUR die vier jumpings heeft in de maand september in Torhout. De wedstrijden Groenhove, New Flandria Ranch en 2 x Stoeterij Deloof kunnen hierbij doorgaan.

WVUR ruiters scoren op Sentower

Paris Vandousselaere wint op 14 jarige leeftijd het kampioenschap van België Amazones. Elf jaar nadat haar halfzus Nikita Taveirne op Saido deze titel binnen sleepte op Jumping Nieuwpoort, reed Paris Joske F naar winst na vier foutloze rondes. Gill Cools won de afsluitende finale proef van het BK Amazones.

Zondag om acht uur ’s ochtends kwamen de jongsten al vroeg uit de veren voor de Beker van België scholieren. Onze West-Vlaamse jeugd was al vroeg wakker met een zilveren plaats voor Jules Denutte op G-Star du Cartier, brons voor Nicolas Lambrecht en Quattro Z. Paris Vandousselaere moest tevreden zijn met een vierde plaats op Camparo. Albert Bruyneel werd nog achtste.

Op de middag was het weer prijs. Na vier maal winst met verschillende paarden op evenveel edities van de Gouden Laars, reed Bart Jay Jr Vandecasteele met Kadee vh Heikanthof naar een bronzen medaille in de Beker van België van de Juniors. Aline Sercu deed er onder leiding van T.Nevertiti Z een vijfde plaats bovenop.

Loon naar werken heet dit. Proficiat aan alle West-Vlaamse laureaten.

WVUR-dressuurwedstrijd in t Paddegat – Stalhille wordt AFGELAST

Omwille van de lokale Corona-maatregelen wordt de dressuurwedstrijd van 23/08/2020 (1708) in t Paddegat – Stalhille afgelast.

Er wordt geen vervanging voorzien.

De Cavalor Cup wordt verplaatst naar de wedstrijd in het Gouden Bit op 06/09/2020 (= wedstrijd 1709)

Wijziging: Stal De Ark > Ruitershof Cavallo + Epplejeck Cup op 105cm zaterdag

Nadat ook Kortemark geen wedstrijden toelaat zien we ons genoodzaakt terug naar Ruitershof Cavallo te trekken. Op zaterdag komt er bij de proef 3 – 105 cm een tweede manche Epplejeck Cup bij. Proef 4, de 115 is de derde manche van de Cavalor Cup.

Wijziging: New Flandria > Ruitershof Cavallo

In tegenstelling tot het goede nieuws dat we zaterdag laatst kregen van stadsbestuur Torhout, wordt de wedstrijd komend weekend dan toch afgelast in de New Flandria Ranch. Het programma op zaterdag wordt verplaatst naar Ruitershof Cavallo. Rekening houdend met de weersvoorspellingen hebben we in samenspraak met de organisator beslist om 8u te starten.

Jumping Waregem 1 & 2 augustus volzet!!!

Jumping Waregem 1 & 2 augustus volzet!!!

CORONA-VIRUS: MONDMASKERS VERPLICHT OP EVENEMENTEN

Vanaf zaterdag 25 juli 2020 is op alle sportieve evenementen (indoor en outdoor) het dragen van een mondmasker verplicht en dit voor alle personen, ouder dan 12 jaar, met uitzondering van de personen die neer zitten of die de sport beoefenen.  Deze maatregel geldt over het gehele terrein (inclusief de parking).

Mogen wij vragen dat iedereen in zijn/haar eigen mondmasker voorziet.

Dank voor jullie medewerking.

De WVUR-dressuurcommisie

Wijzigingen weekend 1 & 2 augustus 2020

De dressuur wedstrijd die gepland stond op zondag 2 augustus op jumping Waregem wordt verplaatst naar de Bocage en wordt samen met de HROV wedstrijd georganiseerd.

WVUR ruiters dienen voor dressuur in te schrijven via de wedstrijd op equibel van de HROV.  De inschrijvingen die de dressuurcommissie reeds mocht ontvangen worden doorgegeven aan HROV.  Jullie hoeven niet opnieuw in te schrijven.

https://app.equibel.be/prg/events/event.php?eid=89120&d=CD 

Op deze manier komen de terreinen van Sport Vlaanderen beschikbaar om onze wedstrijd jumping, die werd afgelast door stad Torhout bij Stoeterij Deloof, te laten doorgaan in samen werking met Jumping Waregem. Het volledige programma wordt op zaterdag en zondag blijft behouden. In de Grote Prijs Stad Waregem wordt de prijzenpot aangevuld met 1000€ extra prijzengeld.

De dressuur wedstrijd van ’t Gouden Bit in Loppem gaat wel degelijk door.

De dressuur wedstrijd van ’t Gouden Bit in Loppem gaat wel degelijk door.

play