Ga naar de inhoud
Menu

Beker van West-Vlaanderen samen met Bocage Beach

Dressuur

In het weekend van 8 en 9 juli 2023 organiseren we de Beker van West-Vlaanderen. De competitie staat open voor deelnemers uit alle provincies die minstens 2x gestart zijn in een WVUR-wedstrijd.

De wedstrijd wordt samen met Bocage Beach georganiseerd. Dit wil zeggen dat je op zaterdag eerst kan aanschuiven aan een heerlijke BBQ à volonté en daarna de beentjes los kan gooien op de nu al legendarische Bocage Beach party.

Je kan trouwens gratis kamperen op de locatie.

Tickets voor de BBQ en party kan je hieronder bestellen!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Programma Bocage Beach

19:30 – 20:45BBQ à volonté
21:00 – 22:00DJ R3V
22:00 – 23:00Mechanix
23:00 – 24:00DJ Voltage
24:00 – 01:00Arthur Lewis
01:00 – 02:00Denition
02:00 – 04:00Employerz

Voorsmaakje van DJ Voltage

Wedstrijdvoorbereiding

De Beker van West-Vlaanderen is een 2-daagse wedstrijd. De inrijproef is op zaterdag en de hoofdproef op zondag. Je moet beide proeven rijden om kans te maken op de Beker. Inschrijven kan door in Equibel in te schrijven voor jou niveau. Zo ben je ingeschreven voor beide proeven.

Jonge paarden

De BWVL voor Jonge Paarden gaat enkel door op zaterdag. Prijsuitreiking te paard op zaterdag.

Wedstrijddag

Je rijdt je eerste proef op zaterdag, daar volgt een prijsuitreiking (te voet). Een eerste zicht op het klassement wordt ook zichtbaar.

Na je 2de proef op zondag volgt een prijsuitreiking (te voet) voor de proef. De top 3 in het klassement van de Beker worden te paard verwacht voor de prijsuitreiking.

Naast deelname aan de Beker is het ook mogelijk om gewoon een losse wedstrijd te rijden. Je kan kiezen voor een proef op zaterdag en/of zondag. De voorbereidende en hoofdproef vallen beiden binnen hetzelfde niveau.