Ga naar de inhoud
Menu

West-Vlaamse ruiters op de afspraak op Jumping Mechelen

Algemeen

Net als vorig jaar eindigt team WVUR opnieuw op een tweede plaats tijdens het Interprovinciaal Belgisch Kampioenschap. Met vijf strafpunten uit de eerste manche en alleen maar foutloze ritten in de tweede manche moesten we de duimen leggen voor de GHS.

Dank aan het team: Stive Hoflack ( Kieffer van Oosterwalle 8-0), Anouck Devos (Caspar CB 1-0), Nicolas Lambrecht (Ogogpogo 0-4) en Melanie Deloof (New Balou vt Leeuwerikenhof 4-0).

Even daarvoor had Margot Debussche al de toon gezet door de Pony 120 cm proef te winnen met Murphy’s Law. Ze was de snelste van drie in de barrage.

In de eerste jumping proef op de New Years arena kregen we de JM IM Finale Schol/Jun voorgeschoteld. Chloë Van Staey opende met een vierde plaats op Orpheline van het Burkelhof.

Maxim Vandenberghe – Emira Quality wist zich op de zevende plaats te nestelen.

Drie West-Vlaamse ruiters eindigen in de top vijf van de Internationale Grote Prijs Juniors/Young Riders. Louis Lambrecht werd met Cevrine Du Banney Z tweede, Paris Vandousselaere – Saido vd Koutermolen Z vierde en Sarah Ver Linde – Caleya vijfde. Jules Denutte wist de openingsrubriek van de Small Tour op dinsdag op zijn naam te zetten.

Eerder op de dag snelde Aurelie Deloof naar de winst in de CSI ** 140 op tijd met Ito. De tweede plaats was voor Lieven Devos.

In de finale van de Cavalor Cup wist Isabelle Debeuf zich te plaatsen voor de barrage, ze werd achtste met Qubano. Een negende plaats werd weggelegd door Danaë Van Cauwenberg met Julea in de finale van de Epplejeck Cup.

Drie ruiters nestelden zich in de top acht van de finale stijlrijden JM IM Schol/Jun 90 cm.

Sofie Simpelaere werd vijfde met Atrufiso W Z, een zevende plaats voor Olivia Moeyaert en Lady Amor vd Waterhoeve en als achtste Jean-Baptiste Defever met Qui-vive Oudenhove.

Om Jumping Mechelen in schoonheid af te sluiten won Vincent Lambrecht met Catwalk Harry de Internationale twee sterren Grote Prijs.